Välkommen till Lifepoint


Qigong

Om Qigong

Kurser i Qigong

Qigong för företag

Ledarutbildning

Mindfulness

Om Mindfulness

Mindfulness för företag

Resor

Nerja, Spanien

Presentkort

Inspelat material

Elevsida

Boka kurs härPrenumerera på nyhetsbrev
Namn:

E-post:
Hur hittade du LifePoint?Följ oss här på Facebook!

Sitemap

Admin
Qigong & Mindfulnessresor

Följ med på Qigong & mindfulnessresa till sköna och vackra Nerja i södra Spanien. I november månad åker vi ner en vecka till varmare klimat. I detta subtropiska paradis växer mango, avocado, bananer och fler frukter på träden denna årstid. Här övar vi oss i konsten att vara medvetet närvarande i nuet. Resan ger också tillfällen till egen tid som utflykter, bada & ligga på stranden, vandringar eller bara-vara.

2012 års kurs var mycket uppskattad. En skön vecka med nöjda deltagare! Nästa gång blir 7:e året LifePoint håller kurs i Nerja. Då kommer vi även göra en del stadsvandringar i vackra Nerja och i Frigiliana, Spaniens kanske vackraste by.

Varför åka på Qigong & mindfulnessresa?

Resans fokus är att öva konsten att vara medvetet närvarande i nuet. I detta innebär att även njuta av våra sinnen och glädjas åt solen, maten, dofter, vacker utsikt, bergen, havet, sanden, möten med människor, andningen...

Vad mer innebär en Qigong & mindfulnessresa?

Under veckan finns även tid att bara-vara, vandra i berg och strosa lite på egen hand. Du kan också göra utflykter till pittoreska byar, se Nerjas berömda grottor, ligga på stranden eller njuta av den vackra småstaden Nerja och dess uteserveringar. Du kanske vill gå på lokala marknader, träna mindfulness och Qigong på stranden eller i bergen. Ja, du väljer själv vad du gör av den lediga tiden. Oavsett vad du väljer så är det en fin möjlighet att slappna av, njuta av att vara människa med våra sinnen.

Qigong

Under resan gör vi även Qigong som med dess sköna och långsamma rörelser är ett utmärkt sätt att röra kroppen med närvaro och få ökad rörlighet och minska stress. Vi brukar starta dagen med att göra Qigong på stranden i soluppgången. Kan man få en bättre start på dagen?

Läs mer här på kurssidan Mindfulness och Qigong i Spanien »

Vi har även resor till Gotland. Läs mer här på kurssidan Mindfulness och Qigong på Gotland »
Till kursschema »

För mer info om mindfulness »

För mer info om Qigong »

Kontakta LifePoint »


Tillbaka »

© LifePoint AB
www.lifepoint.se      info@lifepoint.se     Senast uppdaterad: 2014-12-03