Välkommen till Lifepoint


Qigong

Om Qigong

Kurser i Qigong

Qigong för företag

Ledarutbildning

Mindfulness

Om Mindfulness

Mindfulness för företag

Resor

Nerja, Spanien

Presentkort

Inspelat material

Elevsida

Boka kurs härPrenumerera på nyhetsbrev
Namn:

E-post:
Hur hittade du LifePoint?Följ oss här på Facebook!

Sitemap

Admin
Qigongresor

Följ med på Qigong- och mindfulnessresa till sköna platser. Tidigare Qigong & Mindfulnessresor har varit mycket uppskattade. 2014 kommer kursen bli på Gotland i den vackra medeltidsstaden Visby. Vi kommer göra Qigong vid havet och vid botaniska trädgården och Gotlandsänget. Vi kommer vi även göra en del stadsvandringar längs kullerstensgator där rosor växer i kanten.

Varför åka på Qigong & mindfulnessresa?

Resans fokus är att öva konsten att vara medvetet närvarande i nuet. I detta innebär att även njuta av våra sinnen och glädjas åt solen, maten, dofter, vacker utsikt, havet, möten med människor, andningen...

Vad mer innebär en Qigong och mindfulnessresa?

Mindfulness

Mindfulness är mycket besläktat med Qigong och de båda kompletterar varandra som hand i handsken. Mindfulness handlar om att hitta närvaron och uppmärksamheten i nuet och Qigong är något som i praktiken går ut på samma sak. Mindfulness är främst ett förhållningssätt till livet, till det som händer i oss och omkring oss. Det innehåller också ett flertal tekniker och övningar som vi har stor nytta av i vår vardag. Mindfulness innehåller ett antal nyckelprinciper kring förhållningssättet, vilka hjälper oss att flytta oss från det som skapar ohälsa till en plats i oss där vi har bra förutsättningar för att må bra.

Qigong

Qigong med dess sköna och långsamma rörelser är ett enkelt och användbart redskap vart du än är - hemma, på arbetet eller nån annanstans. Du behöver ingen yogamatta, ingen speciell utrustning eller vara på någon speciell plats. Anledningen till och nytta med en Qigongkurs varierar från person till person, här följer några av de vanligaste skälen: Hantera stress, Minska spänningar och värk i nacke och axlar, Öka rörlighet och smidighet, Få ökad kroppsmedvetenhet, Få en djupare stillhet, Ökad närvaro i nuet och Få mer energi och livslust.Läs mer här på kurssidan Qigong och Mindfulness på Gotland »
Till kursschema »

För mer info om mindfulness »

För mer info om Qigong »

Kontakta LifePoint »


Tillbaka »

© LifePoint AB
www.lifepoint.se      info@lifepoint.se     Senast uppdaterad: 2014-12-03