Inspelningar med LifePoint

Här hittar du LifePoints inspelningar med Qigong, mindfulness och med Qi-meditation. Inspelningarna av de två senare finns som cd som du kan beställa här nedan och så småningom kommer de också gå att ladda ner från denna sida.

Qigong

Här finns ljudfilen "Träna Qigong", som är en guidad inspelning av Lasse Björklund, LifePoint. Ljudfilen innehåller programmet Lyft upp Qi som är ca 15 minuter.Ljudfil "Träna Qigong"

Guidad av Lasse Björklund, LifePoint

Sköna havsvågor hörs i bakgrunden för att skapa en lugn och avslappnande känsla. Ljudfilen är främst för dig som går eller har gått kurs, workshop, privatlektion hos LifePoint eller annan likvärdig instruktör av samma Qigongform.

Gå till sidan för nedladdning av "Träna Qigong" »

Mindfulness

LifePoints cd med mindfulness lär dig ökad medveten närvaro, att vara medvetet uppmärksam på det som sker i nuet utan att värdera.Innehåll på cd:n

1. Introduktion
2. Andrum
3. Inför kroppsskanning
4. Kroppsskanning
5. Upplev med sinnena
6. Närvaro i rörelser
7. Förhållningssätt
8. Sittande meditation
9. Stillhet

Totalt: 74.33 min

Guidad av Lasse Björklund, LifePoint.
Samproduktion med GW Media

Cd:n är guidad av Lasse Björklund och har 9 spår och har övningar som Andrum, Kroppsskanning, Sittande meditation, Upplev med sinnena och Närvaro i rörelse. Med finns också 7 förhållningssätt inom mindfulness - de 7 grundpelarna. Till cd:n medföljer ett 8 veckorsprogram i mindfulness. Inspelningen är gjord i studio och cd-skivan är av hög kvalitet. Se omslag och innehåll här till höger.

Vad mindfulness är
Mindfulness handlar om att öka sin förmåga att vara medvetet närvarande, att vara uppmärksam på det som sker i ögonblicket utan att värdera. Mindfulness ger dig möjlighet att vara mer alert och vaken i livet, mer uppmärksam på vad som händer. Det är också en chans att minska stress och njuta mer av ditt liv, och faktiskt känna mer glädje.

Qi-meditation

LifePoints cd med Qi-meditation är en praktisk och välgörande cd för att nå ökad kroppskänndom, kontakt med din andning och ökad livsenergi. En mycket populär cd som är lätt att använda i din vardag.Innehåll på cd:n

1. Introduktion
2. Qi-mediation för ökad kroppskännedom
3. Qi-mediation med andningsfokus
4. Qi-fält
5. Qi-mediation för ökad livseneri
6. Stillhet

Totalt: 55.15 min

Guidad av Lasse Björklund, LifePoint

Efter flera års förfrågningar och önskemål kom under 2010 äntligen en cd med Qi-meditation med Lasse Björklund. Cd´n har 6 spår med 3 olika Qi-meditationer, och även ett par bonusspår. Inspelningen är gjord i studio och cd-skivan är av hög kvalitet och med vackert omslag. Se omslaget och innehåll här till höger.

Vad Qi-meditation är
Qi-meditation kommer ur den kinesiska träningsformen Qigong och är ett verkningsfullt verktyg för att hantera stress och bli lugn. Den hjälper också till att få ökad kroppskännedom, mer kontakt med andningen och inte minst öka sin livsenergi (Qi).


Priser

Cd 40 kr (ordinarie pris 150 kr). Porto tillkommer med 35 kr för 1 st (49 kr för 2 st. Vid fler cd så fråga oss eller se Postnords portotabell).

Ljudfil 79 kr.Nedan kan du beställa cd och få den hemsänt via post. Du får en bekräftelse via epost när du gjort beställningen.


Större beställning
Vill du göra en större beställning eller kanske även vara återförsäljare? Då får du ett bättre pris. Kontakta oss för prisuppgift. Klicka i återförsäljarrutan i beställningen nedan eller kontakta LifePoint här (nytt fönster öppnas). Som större beställning gäller minst 10 cd/beställning.Beställ cd här:

                                          För ljudfil "Träna Qigong" klicka istället här »

Namn:*
Telefon:
E-post:*
Leveransadress:*
Antal Mindfulness:
Antal Qi-meditation:
Vill bli återförsäljare:

 Ja

Meddelande:
    * = obligatoriska uppgifter
Tillbaka »

© LifePoint AB     www.lifepoint.se
Senast uppdaterad: 2020-05-17